Responsieve wordpress website ontwerpen met Divi theme


Over deze dienst
Automatische vertaling
Hallo,
Ben je op zoek naar een WordPress-website met Divi Theme? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik help je jouw bedrijf te versterken met een krachtige, mooie en responsive Divi-website. Ik ben een expert in het bouwen van elke WordPress-website met Divi Theme.
Mijn diensten:
- Divi Theme met Lifetime Updatable Licentie Sleutel
- Installeren van de nieuwste versie van Divi op jouw WordPress-website volgens jouw wensen
- Alle benodigde plugins installeren
- Figma, XD, PSD naar Divi website
- Pagina's opzetten zoveel je wilt
- Elke pagina aanpassen zoals jij wilt
- Custom design toevoegen met behulp van custom CSS volgens het benodigde ontwerp
- Aantrekkelijke en professionele pagina's
- E-commerce functionaliteit
- Producten toevoegen met prijs en beschrijving
- Alle soorten bugfixes
- Responsief op alle apparaten
- Snelheidsoptimalisatie
- Cross-browser compatibiliteit
- SEO-vriendelijk
- Uniek ontwerp en typografie
- Social media integratie
- Autoresponder, Live Chat, Contactformulier, Kaarten
- En nog veel meer
Waarom ik?
- Premium & kwaliteitswerk
- Snel en op tijd leveren
- Aantrekkelijk en modern ontwerp
- Het wordt makkelijk om je site in de toekomst te beheren en te updaten
- 100% klanttevredenheid
Let op: Neem vooraf contact met mij op voordat je bestelt, dan bied ik je zeker de beste prijs.
Dank je wel!
Respecteer de rechten van derden
Let erop dat het tegen het beleid van Fiverr voor freelancers is om thema's, templates of andere elementen in het geleverde werk op te nemen die inbreuk maken op de rechten van derden of toepasselijke wetten. Lees er meer over in onze Gids voor verantwoorde digitale creatie.
Maak kennis met Rokunuzzaman
WordPress, WooCommerce, and Shopify Expert
- Afkomstig uitBangladesh
- Lid sindsjun 2022
Talen
Bengaals, Engels, Hindi
Automatische vertaling
Andere Website development diensten die ik aanbied
Veelgestelde vragen
Automatische vertaling
1. Kan ik Divi theme met Licentie Sleutel krijgen?
Ans. Ja, ik geef je een volledig premium Lifetime Updatable Licentie Sleutel. Dus je hoeft het theme niet apart te kopen.
2. Wat heb je nodig om te beginnen?
Ans. Het hangt af van het project. Als het een nieuwe website is, heb je domein & hosting Cpanel login nodig, en als WordPress al geïnstalleerd is, alleen WordPress login (soms Cpanel/FTP). Laat gewoon een bericht achter met een korte beschrijving van je project, en ik help je verder met wat je nodig hebt.
3. Wat voor soort website bouw je?
Ans. Ik kan elk type website bouwen, van custom websites tot blogs, kranten, portfolio's, hotels, bureaus, sport, bedrijven, corporate, bedrijfsportfolio's, vastgoed, online winkels, e-commerce, onderwijs, evenementen, bruiloften, affiliate, directory listings, jobportalen, restaurants en nog veel meer.
4. Hoe deel ik mijn website content?
Ans. Je kunt alle bestanden in een zip-map toevoegen en deze met mij delen via de GIG-vereisten of via een Dropbox- of OneDrive-link waar je alle benodigde bestanden, afbeeldingen en documenten hebt.
5. Ik wil automatische backups voor mijn website.
Ans. Ik zet een functie in die automatisch elke dag backups maakt en 3 backups bewaart.
6. Is mijn website responsief en geschikt voor mobiel gebruik?
Ans. Je volledige website wordt 100% responsief en volledig mobielvriendelijk.
7. Herontwerp je bestaande website?
Ans. Ja, ik herontwerp bestaande websites in WordPress en WooCommerce platforms.
8. Heb je kleine problemen of fouten opgelost?
Ans. Ja, ik los fouten of problemen op gerelateerd aan WooCommerce en WordPress.
9. Zijn dit de uiteindelijke prijzen voor je dienst?
Ans. Nee, de prijs hangt af van de website-eisen. De pakketten zijn de basisprijzen voor verschillende soorten websites. Wil je de exacte prijs voor jouw website weten, stuur dan een bericht met de website-eisen, en ik stuur je een prijsopgave op basis van jouw website en wensen.
10. Heb ik SSL nodig voor mijn site?
Ans. Dat hangt af van je wensen. Als je creditcardintegratie nodig hebt, is een SSL-certificaat noodzakelijk. Als je alleen PayPal gebruikt, heb je geen SSL-certificaat nodig. Maar ik adviseer wel SSL omdat het een positief signaal geeft aan de gebruiker.

